Invisalign med 20% rabat

Aktualisiert: 4. Nov 2020


Husk Invisalign giver 20% rabat hvis du starter 3 cases op inden 30. juni 2018.

Gør det nemt for dig selv med vores ClinCheck service - vi giver også 20% rabat hvis du lader os udføre 3 ClinChecks inden d. 30. juni 2018.

Følg dette link og tilmeld dig vores site. Tryk på "log ind/opret".

Vi sender dig en email med link til et spørgeskema du kan udfylde online i løbet af 5 minutter. Det er første og eneste gang du skal give os dine præferencer.

Når du ønsker vi skal udfærdige et ClinCheck for dig sender du os blot en mail med reference nummeret på din doctor side.

Hvis du synes det tager for lang tid at oprette patienten hos Invisalign, kan du sende en krypteret mail med fotos og patient data, så opretter vi patienten og udfører ClinChecket for dig (indtil nu kun når du har foretaget intraoralt scan, der er uploaded til Invisalign).

Der er så mange af vores patienter, der ønsker og har brug for at få rettet tænder. Vi skal blot huske at tage snakken med dem om deres ønsker og fortælle om deres muligheder.

Følg med i bloggen her for at læse mere om hvordan du kan kommunikere bedre med dine patienter.


#Invisalign #ClinCheckservice #ClinCheck #Rabat

0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

WER SIND WIR

-

Hatt Consulting ist eine Beratungsgruppe mit über 15 Jahren Erfahrung aus der Dentalbranche. Das heißt, wir identifizieren schnell die Herausforderungen, die sich auf die Ergebnisse der Klinik auswirken, und können mit Lösungen helfen, die an anstrengenden Tage einfach zu implementieren sind.

KONTAKT HATT CONSULTING

-

TELEFON: +41 78 268 00 78

E-MAIL: mail@hattconsulting.com

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon