Håndværk og kunst

Aktualisiert: 4. Nov 2020


At skabe et smil, er både et håndværk, men også en kunstform. Naturen har ingen rette linjer. Derfor er det også afgørende at ethvert smil bliver skabt individuelt til hver enkelt person. Et digitalt smile design kan hjælpe med dette.

Et smile design, tager udgangspunkt i fotos af dit ansigt, dine tænder samt en model (fysisk eller digital) af dine tænder. FØR der påbegyndes nogen form for behandling er det muligt at planlægge, visualisere og teste smilet på dig. Når smilet testes, kan det justeres og finpudses så det passer perfekt til dig og din personlighed. På samme måde som en skræddersyet kjole altid syes efter en model, der testes inden den endelige kjole produceres.


Det koster naturligvis mere at få en skræddersyet løsning kunstfærdigt tilpasset den personlighed du ønsker at udtrykke. Resultatet er bare alt andet end de unaturlige firkantede “protese” lignende smil vi alle har set.

Modsat tøj er der ganske få mennesker, der kommer til at se godt ud med en “standart løsning”.

Hvis du ønsker dig et pænt smil er det derfor vigtigt at:

  • Finde en tandlæge du har tillid til.

  • Få taget aftryk, røntgenbilleder af alle tænder og en serie på minimum 9 fotos af ansigt og tænder.

  • Få et digitalt smile design.

  • Test dit smil og få det fintunet inden du får lavet den endelige behandling.

  • Se fotos af de smil tandlægen har lavet tidligere, så du kan se hvordan andre er kommet til at se ud.


0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

WER SIND WIR

-

Hatt Consulting ist eine Beratungsgruppe mit über 15 Jahren Erfahrung aus der Dentalbranche. Das heißt, wir identifizieren schnell die Herausforderungen, die sich auf die Ergebnisse der Klinik auswirken, und können mit Lösungen helfen, die an anstrengenden Tage einfach zu implementieren sind.

KONTAKT HATT CONSULTING

-

TELEFON: +41 78 268 00 78

E-MAIL: mail@hattconsulting.com

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon