Nyt smil - med facader

Aktualisiert: 4. Nov 2020


FACADER – PORCELÆN

Gode nyheder!

Du behøver ikke længere stille dig tilfreds med misfarvede eller skæve tænder, chippede, krakkelerede i overfladen eller med gamle fyldninger, dårlige plastfacader eller underligt formet tandkød.

Mit team af specialuddannede eksperter kan hjælpe dig.

Efter at have transformeret smilene på hundredevis af patienter, kan vi i dag få dine tænder til at forsvinde bag ultratynde individuelt specialtilpassede porcelænsfacader, der byder på årtiers styrke, holdbarhed og skønhed.


Teamet bag mig forstår at hver enkelt persons smil indeholder unikke tænder og at hver tand har sin helt egen særlige funktion i tandsættet når: Vejret trækkes, der smiles, tygges eller tales. I løbet af behandlingsforløbet med facader sikrer vi os, at hver enkelt af dine tænder fungerer optimalt i hver deres specifikke position i din mund.

Ved at kombinere den højeste kvalitet af feldspat, e-max, Everest eller radiant facade materialer med et sublimt kosmetisk tand-laboratorium, kan vi sammensætte den helt rigtige løsning til dine unikke funktionelle og æstetiske behov.

Det samme forunderlige respons bliver aldrig for gammelt. Efter at have fået porcelæns facader ønsker de fleste, at de ville have fået dem lavet får år tilbage. Så hvorfor vente?

Aftal en tid hos HATT og lev resten af dit liv med smukke tænder.

#facader #kosmetisk #smil

0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

WER SIND WIR

-

Hatt Consulting ist eine Beratungsgruppe mit über 15 Jahren Erfahrung aus der Dentalbranche. Das heißt, wir identifizieren schnell die Herausforderungen, die sich auf die Ergebnisse der Klinik auswirken, und können mit Lösungen helfen, die an anstrengenden Tage einfach zu implementieren sind.

KONTAKT HATT CONSULTING

-

TELEFON: +41 78 268 00 78

E-MAIL: mail@hattconsulting.com

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon