Godt nytår - uden hovedpine

Aktualisiert: 4. Nov 2020


MIGRÆNE

Har du problemer med migræne?

Vil du gerne slippe af med hovedpinen?

Uden brug af medicin? Har din tandlæge aldrig fortalt dig om sammenhængen mellem hovedpine, migræne og musklerne i- og omkring kæberne? Det er ikke unormalt, da der ikke er ret mange tandlæger, der besidder den rette viden til at stille de korrekte diagnoser. Eller behandle tilfredsstillende. Læs her hvad vi kan gøre for dig.


UNDERSØGELSE

  • Kompetent undersøgelse af special uddannet tandlæge samt evt. fysioterapeut.

  • Diagnostisk skinneterapi (Herunder: Spear skinne, Tanner skinne, dual arch b-splint, de-programmer, Aqualizer). Priserne starter ved ca. 3.500,- dkr.

Undersøgelsen er ét af de vigtigste elementer i behandlingen. Jeg plejer at sige: “du har din egen doktor inden i”. Med andre ord ved du selv hvad der er galt. En komplet undersøgelse kræver, at din behandler lytter til dig og forstår hvad du prøver at sige. Det tager tid, nogle gange lang tid. Men tiden til at lytte, er den vigtigste brik i et tillidsfyldt forhold og en succesfuld behandling (hvis ikke behandlingen skal være baseret på held).

BEHANDLINGSMULIGHEDER

Kan bestå af enkelte eller flere af nedenstående muligheder. Behandling forudgåes altid af en behandlings samtale med dig så du er med til at beslutte hvad der skal laves og hvornår.

  • Skinneterapi (Tanner skinne)

  • Fysioterapi

  • Kost tilskud samt evt. smertestillende medicin i en kort periode.

  • Korrektion af biddet

  • Tandregulering

Forud for enhver behandling, vil der blive udarbejdet en detaljeret plan. Vi laver dine tænder 4 gange: Først i hovedet (visualisering), dernæst på en gipsmodel. Tredje gang som et test setup du går med i munden og til sidst som en permanent behandling. Min faglige mentor indenfor hovedpine, smerte- og migræne behandling er dr. Herb Blumenthal fra USA.

En indledende bidfunktions konsultation koster fra: 500,- dkr. En komplet udredning starter ved ca. 2.500,- dkr. inkl. evt. røntgenoptagelser og fotos.

#Hovedpine #migræne

0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

WER SIND WIR

-

Hatt Consulting ist eine Beratungsgruppe mit über 15 Jahren Erfahrung aus der Dentalbranche. Das heißt, wir identifizieren schnell die Herausforderungen, die sich auf die Ergebnisse der Klinik auswirken, und können mit Lösungen helfen, die an anstrengenden Tage einfach zu implementieren sind.

KONTAKT HATT CONSULTING

-

TELEFON: +41 78 268 00 78

E-MAIL: mail@hattconsulting.com

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon