DÉN ENE ACCESSORY, DER ALDRIG GÅR AF MODE.

Aktualisiert: 3. Nov 2020Du kan have den mest trendy taske. Bære de mest moderigtige solbriller. Eller spotte de hotteste farver til læberne. Er det sikkert du føler det bedste kommer frem i dig selv? Hvis ikke – kan det måske skyldes dit smil?

I følge en nyere undersøgelse foretaget af AACD (American Academy of Cosmetic Dentistry) mener 68% af alle kvinder, at smilets udseende påvirker deres selvværd. Så hvis du vil se- og føle det bedste kommer frem i dig, kan dette efterår være tiden hvor du skal investere i den accessory, der passer til alt – Et smukt smil.

Det er nemt at bruge 15.000,- dkr. på moderigtigt designer tøj. Men moden er flygtig og dine nye Givenchy gladiator støvler, der er “rigtige” i år, kan være næste års totale flop. Et smukt smil går aldrig af mode. Så det er en god og sikker investering.

Hvordan investerer du i dit smil?

  1. Besøg din tandlæge med jævne mellemrum. Undersøgelser viser at 26% ikke ser en tandlæge regelmæssigt nok til at undgå skader, der påvirker smilet. Næste gang du bestiller tid til din faste “klipning og farvning” hos frisøren er det en god anledning til at se tandlægen. Du bør få en undersøgelse og tandrensning mindst 1 gang om året. Gerne i kombination med forebyggende fluorbehandling.

  2. Pas ordentligt på dine tænder. Du ville aldrig tillade nogen form for væske løbe ud over din unikke lædertaske, men 36% mener deres smil er blevet påvirket af kaffe eller te. I kombination med din daglige brug af tandbørste og tandtråd bør du sikre dig at du indtager “smile venlig” mad og drikke.

  3. Undgå at købe billige kopier. Det er fristende at købe en billig kopi, der næsten ligner originalen. Men når det kommer til dit smil, bør du ikke risikere at få 2. klasses håndværk. Opsøg en lokal tandlæge med de rette kompetencer (medlem af AACD, uddannet på The Pankey Institute eller Dawson Academy og som kan fremvise gode fotos af sit eget arbejde). Lad de professionelle informere om hvilke kosmetiske procedurer der er de bedste til at give dig et tidsløst forførende smil.

Ultimativt vil en investering i dit smil være en investering i dig selv. En investering, der med sikkerhed giver dig mere værdi for pengene end en håndtaske eller et par sko. Faktisk oplyser 53% at det første de ser ved en anden person er smilet. 59% mener de er mest tiltrukket af en persons smil. Så investér i dén ene accessory, der altid vil blive set og aldrig går af mode – dit smil.

#Smil #kosmetisk #smuk #mode

0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

WER SIND WIR

-

Hatt Consulting ist eine Beratungsgruppe mit über 15 Jahren Erfahrung aus der Dentalbranche. Das heißt, wir identifizieren schnell die Herausforderungen, die sich auf die Ergebnisse der Klinik auswirken, und können mit Lösungen helfen, die an anstrengenden Tage einfach zu implementieren sind.

KONTAKT HATT CONSULTING

-

TELEFON: +41 78 268 00 78

E-MAIL: mail@hattconsulting.com

  • Sort Facebook ikon
  • Sort LinkedIn ikon
  • Sort YouTube Icon